Het laatste nieuws

The Spirit zoekt een nieuwe dirigent

Nu Wally Marchand afscheid genomen heeft als dirigent zoeken wij per direct een dirigent(e). We zoeken iemand die ons wil begeleiden in de ontwikkeling van onze zangstemmen.

Verder zoeken we iemand die het vermogen heeft om de leden te motiveren en inspireren, kan omgaan met leden van verschillende leeftijd, iemand die de juiste balans weet te vinden tussen presteren en plezierig muziek maken en beschikt over muzikale kwaliteiten.

We repeteren op de woensdag van 19.45 tot 21.45 uur in de Gereformeerde kerk aan de Zuiderzeestraatweg West te Doornspijk.

Belangstelling? Neem contact op met Peetje Zoet-Bovendorp via info@thespirit.nl

Gerelateerd nieuws

Dubbelconcert met Adonai, Hazerswoude

Op 15 juni gaven CRK Adonai en Gospelkoor een gezamenlijk concert in Hazerswoude. Beide koren traden afzonderlijk op, maar een aantal liederen werd samen gezongen.

read more »

18 maart Concert “How great is our God”

Na 3 jaar is het eindelijk zover: Ons concert vindt plaats op zaterdag 18 maart in de Gereformeerde Kerk te Doornspijk. Precies 3 jaar geleden zouden wij ons lustrumconcert “35 jaar The Spirit” geven. 2 dagen voor het concert werden alle grote bijeenkomsten verboden vanwege de Corona uitbraak. 3 jaar lang konden we het koor […]

read more »