Het laatste nieuws

Afscheid van dirigent Wally Marchand

Vrijdag 5 januari was een gedenkwaardige dag in het bestaan van ons koor. Onze dirigent Wally Marchand kreeg een welverdiende afscheidsavond aangeboden door het koor. Alle leden waren deze avond aanwezig en ook veel oud-leden, familie en vrienden. Samen hebben we er een prachtige avond van gemaakt. Het koor verzorgde een optreden met oude liederen en een gloednieuw nummer, speciaal voor deze gelegenheid (stiekem) ingestuurd. Hierbij werden we begeleid door het voltallige huidige combo en onze oud-saxofonist, toevallig een dochter van Wally. Het koor stond voor deze keer onder leiding van een koorlid met dirigeercapaciteiten. Door enkele leden werden herinneringen opgehaald en na het optreden werd Wally door de voorzitter hartelijk bedankt voor zijn tomeloze inzet van de afgelopen 34(!) jaar.

Gerelateerd nieuws

Afsluiting seizoen WOC “De Binnenhof

Op woensdag 29 juni sloten wij het koorseizoen af met een pro deo optreden in Wijkontmoetingscentrum de Binnenhof. Het was een laagdrempelig optreden waarbij publiek zomaar binnen kon lopen om mee te genieten. Volgend seizoen hopen we meer optredens te verzorgen. Houd de agenda maar in de gaten.

read more »

The Spirit zoekt een nieuwe dirigent

Nu Wally Marchand afscheid genomen heeft als dirigent zoeken wij per direct een dirigent(e). We zoeken iemand die ons wil begeleiden in de ontwikkeling van onze zangstemmen. Verder zoeken we iemand die het vermogen heeft om de leden te motiveren en inspireren, kan omgaan met leden van verschillende leeftijd, iemand die de juiste balans weet […]

read more »