Het laatste nieuws

18 maart Concert “How great is our God”

Na 3 jaar is het eindelijk zover: Ons concert vindt plaats op zaterdag 18 maart in de Gereformeerde Kerk te Doornspijk.

Precies 3 jaar geleden zouden wij ons lustrumconcert “35 jaar The Spirit” geven. 2 dagen voor het concert werden alle grote bijeenkomsten verboden vanwege de Corona uitbraak. 3 jaar lang konden we het koor met de nodige flexibiliteit en enthousiasme bij elkaar houden en ook repeteren. Soms online en soms op 1 ½ meter in de kerkzaal. Verder maakten we met veel creativiteit van Eline van Loo een opname van het lied “Because He lives”. Die kunt u vinden op Youtube.

Sinds vorig jaar maart mochten we weer als vanouds repeteren in ons zaaltje van de Ger. Kerk. Al snel kwamen de plannen voor het concert weer boven.

Ondertussen hebben we een aantal optredens in de regio gegeven, veel daarvan waren in de openlucht. Na de kerstoptredens zijn we hard gaan werken aan de voorbereidingen van het concert dat zaterdag 18 maart zal plaatsvinden. We hebben er zin in en zien ernaar uit onze trouwe God te loven en te eren met onze liederen u een fijne avond te bezorgen.

U wordt van harte uitgenodigd om dit concert bij te wonen. Gratis kaarten zijn verkrijgbaar bij de koorleden.

Gerelateerd nieuws

Optreden tijdens “Open de poorten”.

Op zaterdagmiddag 23 april heeft het koor voor het eerst sinds lange tijd opgetreden. We hebben ons gepresenteerd tijdens de manifestatie “Open de poorten” in Elburg. Het was fijn weer met elkaar te kunnen zingen en anderen daarvan te laten meegenieten. Tevens is er een oproep gedaan voor nieuwe leden, met name mannen. En de […]

read more »

Winter in de vesting

Op vrijdagavond 9 december gaven we ons laatste openlucht optreden van dit jaar. Opnieuw zongen we in de vesting van Elburg. Deze keer tijdens Winter in de vesting. Het was een koude avond, maar speciaal om hier aan mee te mogen werken. Tussen andere sfeerbepalende optredens mochten wij als Gospelkoor zingen over de geboorte van […]

read more »